Proris

 
 
 
 

Novice

Koroška inovacija

koroska inovacijaPodjetje Proris se je prijavilo na razpis za najboljšo koroško inovacijo z avtomatizirano linijo za razrez kokosovih blazin.

Vodilo razvoja nove linije je bilo povečanje produktivnosti dela, boljši delovni pogoji, zmanjšanje števila delavcev, boljši pogoji dela za operaterja in varstva pri delu, ter manjši negativni vplivi na okolje.
Avtomatizirana linija deluje v povsem zaprtem (ograjenem), delavcu nedostopnem prostoru.

V okviru inovacije je bila najprej zaznana potreba po povečanju produktivnosti strojev za razrez in zlaganje kokosovih blazin. Po proučitvi tehnoloških rešitev konkurence, obstoječih rešitev na trgu, pregledu drugih rešitev, smo se odločili razviti nov postopek razreza in zlaganja kokosovih blazin. Je nov in hitrejši način, ki povečuje produktivnost. Prednost pred ročnim načinom tehnološkega procesa je tudi v natančnem zlaganju, kar se odrazi tudi vizuelno na končnega kupca.

Avtomatizirana linija deluje v povsem zaprtem (ograjenem), delavcu nedostopnem prostoru.

Linija za razrez kokosovih blazin zajema več ukrepov zaradi česar se multiplicirajo učinki inovativnih rešitev, kar se izraža na več proizvodnih segmentih:

  1. Povečana produktivnost : do 50%
  2. Skrajšanje proizvodnih časov: do 50%
  3. Manjši izmet: do 20%
  4. Natančnejši razrez

 

proris linija kokos blazine

Kadrovske štipendije

kadrovske stipendijePodjetej Proris je objavilo razpis za kadrovske štipendije.

ZLATA GAZELA 2011

zlata gazelaNaš pomemben in stalni kupec KLS iz Ljubnega ob Savinji je postal ZLATA GAZELA 2012.

Z podjetjem KLS sodelujemo že od leta 2005. Za njih proizvajamo avtomatizirane linije za navijanje in razrez obročev, linije za kalibriranje obročev, ter ostalo investicijsko opremo.

Linija za razrez kokosovih blazin

razrez kosovnih blazinLinija za razrez kokosovih blazin.

proris linija kokos blazineVodilo razvoja nove linije je bilo povečanje produktivnosti dela, boljši delovni pogoji, zmanjšanje števila delavcev, boljši pogoji dela za operaterja in varstva pri delu, ter manjši negativni vplivi na okolje. Avtomatizirana linija deluje v povsem zaprtem (ograjenem), delavcu nedostopnem prostoru.

Predstavitev na sejmu

proris sejem

Podjetje Proris se je samostojno predstavilo na svetovnem sejmu ISO 2012 v Kolnu v Nemčiji.
Razstavljen je  bil  visoko produktiven računalniško voden stroj za izdelavo  izdelkov iz pločevine za izolaterje. Stroj je požel veliko zanimanje obiskovalcev

Gradnja poslovnih prostorov PRORIS

proris gradnjaPodjetje Proris  v Obrtno podjetniški coni  Pameče gradi  nove poslovne prostore.
Tlorisna  površina objekta je 850 m2, uporabna površina prostorov pa   je 1650 m2 .
Objekt je namenjen  ja poslovno dejavnost  podjetja s  proizvodnjo halo. Del  objekta  bo namenjenega za trgovino in zastopanje tujih podjetji.

 
 
 
 
 
 
 
 

inovativne rešitve - konkurenčne cene - kakovost procesa - optimizem in sposobnost odločanja - znanje in izkušnje - izdelava idejnih rešitev - projektna dokumentacija - vodenje projektov - eleborat tehnologije za PGD - pridobitev CE certifikata - tehnično svetovanje

2012 ALL RIGHTS RESERVED

Izvedba: TrueCAD d.o.o.

Design: Sans, Andrej Knez